Kasza jaglana z bananem i jarmużem na śniadanie

Przepraszam Was z drobne spóźnienie. Wpisy dotyczące potraw zwykle zamieszczam w piątki. Jednak wczoraj był dzień wyjątkowy, ponieważ prowadziłam warsztaty dla czytelniczek naszego bloga. Na warsztatach było cudownie, więcej na ten temat w kolejnym wpisie.

Dziś wyjątkowo szybka potrawa i chociaż może wygląda zwyczajnie jest wyjątkowo smaczna. Podpowiedziała mi go moja przyjaciółka Ania, która świetnie gotuje.

składniki pacia jaglana

Składniki:

  • 5- 7 łyżek ugotowanej kaszy jaglanej
  • 1 mały banan
  • 0,5 soku wyciśniętego z pomarańczy
  • 3-5 listków jarmużu

Ugotowaną kaszę jaglaną blendujemy razem z bananem, jarmużem, mieszamy z sokiem z pomarańczy i już wszystko gotowe.

W zimę polecam jeść na ciepło.

Jak gotować kaszę jaglaną opisywałam we wpisie tutaj.

Smacznego!

pacia jaglana

Dodano: 12 grudnia 2015 Kategoria: Projekt odchudzanie, Przepisy Tagi: , , , , , , , Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

UE Innowacyjna Gospodarka
UE

DOTACJE NA INNOWACJE - INWESTUJEMY W WASZĄ PRZYSZŁOŚĆ

© 2014 wpogonizazdrowiem.pl

Tworzenie stron www Veden.pl